Tevreden klanten

“De samenwerking met Elektro Van den Plas is meer dan perfect. Ik heb met Mario gewerkt om de elektriciteit van het Echt Antwaarps teater terug in orde te stellen. Er waren enkele ernstige problemen die Mario heel professioneel en met praktisch oog voor detail heeft opgelost. Dankzij Mario hebben we ons theater door de keuring gekregen. Dat was zo’n goede ervaring dat ik geen moment heb getwijfeld om ook met Mario samen te werken, toen ik de verbouwing en renovatie van mijn eigen woning begon.

Ik beveel Elektro Van den Plas dan ook warm aan voor alles wat met elektro te maken heeft.”

Wim Mertens, Echt Antwaarps Teater

“Verboven aluminiumwerken is een zeer tevreden klant van Mario Van Den Plas. Mario is een vriendelijke man die meedenkt over de realisaties, passend advies geeft en rekening houdt met het vooropgestelde budget. Omdat hij alleen werkt is hij goed op de hoogte van de werken. Mario levert ook zeer proper werk af. Als je hem nodig hebt, kan je hem goed bereiken en hij maakt graag tijd vrij om zaken te bespreken. Wij raden hem dus zeker aan als elektricien.”

Leen Van Gestel, Verboven Aluminiumwerken

“Als projectontwikkelaar werken wij regelmatig met onderaannemers. Bij tal van projecten hebben we voor de elektriciteitswerken al een beroep gedaan op Elektro Van den Plas. Bij nieuwbouw is het prettig om snel te kunnen schakelen. Elektro Van den Plas heeft korte lijnen en dat leidt tot snelle maar ook goede beslissingen en degelijk werk. Kortom Elektro Van den Plas is een betrouwbare partner voor alle elektriciteitswerken.”

Bjorn Raats, Provico