Nieuwbouwelektriciteit

Zeker bij een nieuwbouwwoningen of industriebouw is de elektriciteitsvoorziening een doorslaggevende factor in zowel budget als timing.

Een correcte inschatting door een ervaren vakman is dan ook onmisbaar wanneer u een planning en een kostenraming opstelt.

Meer informatie

Elektriciteit leggen?

Bespaar nu geld en zorgen later en laat een vakman de elektriciteit in uw woning leggen. Reken op Elektro Van den Plas!

Laat uw elektriciteit leggen door een bekwaam vakman en u zal niet enkel zeker zijn van een correcte en veilige plaatsing maar ook van een snelle oplevering en een optimale kostenstructuur.

Meer Informatie

Uw elektriciteit renoveren

Net een huis gekocht om te verbouwen? Proficiat met de aankoop!

Hoewel de verbouwing een moeizame en stressvolle periode kan lijken, is het vooral een proces waarbij u stap voor stap de woning ziet evolueren naar het huis van uw dromen. Met een strak tijdsschema, een correcte budgetraming en de juiste partners, loopt alles volgens plan.

Meer Informatie

Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit gedeeltelijk of geheel vernieuwen is een job voor een echte vakman. Misschien kan er wel verder gebouwd worden op het bestaande circuit en kunnen er delen van de huidige infrastructuur behouden blijven, maar hoe zeker bent u van hun veiligheid en betrouwbaarheid?

Meer informatie

Elektriciteitswerken industrie

Niets zo belangrijk voor een onderneming als de bedrijfszekerheid. Dat begint bij een werkende infrastructuur. Zeker de elektriciteitsvoorziening moet op elk moment functioneren en in elke situatie operationeel blijven. Voldoende capaciteit en performante noodvoorzieningen zijn dan ook essentieel ...

Meer Informatie

Dringende interventie nodig?

Elektro Van den Plas is al onderweg.

Niets zo vervelend en zorgwekkend als een slecht functionerende of onbetrouwbare elektriciteit. Algemene elektriciteitsklusjes laat u dan ook best niet te lang aanslepen en de hulp van een betrouwbare vakman is op zo’n moment zeker welkom.

Gelukkig kan u voor alle algemene elektriciteitswerken in de regio van Malle een beroep doen op de diensten van ervaren vakman Elektro Van den Plas. Een stopcontact vervangen, extra stroompunten voorzien of een stroompanne verhelpen... zijn maar enkele voorbeelden van de elektriciteitswerken die we voor u kunnen uitvoeren.

Contacteer ons