Elektriciteit vernieuwen

Elektriciteit gedeeltelijk of geheel vernieuwen is een job voor een echte vakman. Voor Elektro Van den Plas uit Malle dus.

Voor we aan de slag gaan bekijken we grondig of er verder gebouwd kan worden op het bestaande circuit of er delen van de huidige infrastructuur behouden kunnen blijven, maar stellen we vooral uw veiligheid en de betrouwbaarheid van uw elektrische installatie voorop.

Veiligheid en betrouwbaarheid voorop

Met onze jarenlange ervaring kunnen we bij Elektro Van den Plas uit Malle perfect bepalen wat veilig genoeg is om te behouden en welke kritische punten zeker aangepakt moeten worden. Samen met u bekijken we hoe we het hele netwerk van de elektriciteit kunnen vernieuwen op een budgetvriendelijke manier.

Wanneer we bij Elektro Van den Plas elektriciteit vernieuwen, dan wordt deze altijd gekeurd door een externe en onafhankelijke instantie. Zo zijn zowel u, als wij, zeker van een veilig en betrouwbaar elektriciteitsnetwerk. Heeft u een negatieve keuring van uw elektriciteitsnetwerk? Wij komen ter plaatse om de aandachtspunten en opmerkingen aan te pakken zodat de elektriciteit bij de volgende keuring glansrijk slaagt.

Laat ons weten wat we voor uw elektriciteit kunnen betekenen en we bezorgen u een offerte op maat van uw project.

Contacteer ons vandaag nog.