Elektriciteit voor nieuwbouw

Bij Elektro Van den Plas denken we aan timing én aan het budget!

Zeker bij een nieuwbouwwoning of in industriebouw is de elektriciteitsvoorziening een doorslaggevende factor in zowel budget als timing. Een correcte inschatting door een ervaren vakman is dan ook onmisbaar wanneer u een planning en een kostenraming opstelt.


Elektro Van den Plas in Malle weet raad

Hoeveel meter kabel zal u nodig hebben en waar zijn stroom- en lichtpunten en contactdozen voorzien? Het zijn maar enkele vragen die we u helpen beantwoorden. We stellen een gedetailleerde offerte voor u op als u het plaatsen van deze nieuwbouw elektriciteit wil uitbesteden aan een betrouwbaar vakman als Elektro Van den Plas in Malle.


Elektriciteitswerken zonder zorgen

Een juiste inschatting bij aanvang van de werken zal onnodige stress vermijden. Door uw nieuwbouw elektriciteitswerken uit te besteden aan een professioneel elektricien bent u namelijk zeker van een tijdige oplevering van de werken en dit binnen het vooropgestelde budget. Bovendien kan u er ook op vertrouwen dat de elektriciteit correct en veilig zal functioneren.

Bij Elektro Van den Plas kijken we er verder op toe dat de werken zo proper mogelijk en met een minimum aan hinder verlopen. Ook veiligheid is belangrijk. Niet alleen moet uw elektriciteitsnetwerk veilig functioneren na oplevering, ook tijdens de werken wordt over de veiligheid gewaakt.

Wanneer u nieuwbouw elektriciteit laat plaatsen door Elektro Van den Plas heeft u meteen ook een contact dat uw elektriciteitsconfiguratie door en door kent voor eventuele depannages of herstellingen achteraf. We werken met een klein team en zorgen ervoor dat u, voor zover mogelijk, steeds dezelfde elektrieker krijgt toegewezen. Zo spaart u tijd en zorgen bij elke interventie.

Contacteer ons voor een gratis plaatsbezoek en vrijblijvende offerte voor nieuwbouw elektriciteitswerken.