Elektro Van den Plas

Geschiedenis

Mario Van den Plas beëindigde in 1996 zijn opleiding elektrotechnieken aan het VTST Turnhout. Van 1996 tot 2005 deed Mario ervaring op als elektricien in dienst, om dan in 2005 als zelfstandig elektricien aan de slag te gaan. Inmiddels is Elektro Van de Plas dé referentie voor elektriciteitswerken in de regio van Malle.

Meer dan elektriciteit leggen

Wat het ook is, wij denken we met u mee. Wij luisteren naar uw wensen en noden, we bekijken of bestaande structuren behouden kunnen blijven mits kleine verbeteringswerken, of er materiaal hergebruikt kan worden bij een renovatie… Maar we kijken ook of uw plan rekening houdt met de toekomst. Of uw netwerk is voorzien op mogelijke noden voor extra stroompunten op later tijdstip. We analyseren zowel uw huidige als mogelijks toekomstige wensen.

Elektro Van den Plas uit Malle doet dus veel meer dan zomaar elektriciteit leggen. We analyseren en we geven het nodige advies om de werken zo efficiënt en kostenvriendelijk mogelijk uit te voeren.

Grote en kleine elektriciteitswerken

Zelfs wanneer u enkel kleine elektriciteitswerken wil uitvoeren, kan u een beroep doen op Elektro Van den Plas uit Malle. Geen elektriciteitsklus is te klein of te groot en elke opdracht wordt met de grootste nauwkeurigheid en met liefde voor het vak uitgevoerd.

Ook voor verlichting en fijn werk, zoals bijvoorbeeld het voorzien van extra contactdozen, doen we er alles aan om proper te werken. We vermijden zoveel mogelijk slijp- en breekwerken en ruimen na het werk alles netjes op zodat u minimale hinder ondervindt.

Herstellingen en depannages

Bovendien kan u ook nadien op ons beroep doen voor herstellingen, depannages en dringende interventies.

Elektro Van den Plas uit Malle is er dus voor alles wat te maken heeft met uw elektriciteitsvoorziening, nu en later.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte of plaatsbezoek