Elektriciteitswerken in de industrie

Bedrijven doen een beroep op Elektro Van den Plas voor industriële elektriciteitswerken. Malle en omgeving zijn zo gerust van een bedrijfszekere elektrische installatie.

Niets zo belangrijk voor een bedrijf als een goed werkende infrastructuur.

Zeker de elektriciteitsvoorziening moet op elk moment functioneren en in elke situatie operationeel blijven. Een voldoende capaciteit en performante noodvoorzieningen zijn dan ook essentieel.

Elektro Van den Plas uit Malle is met jarenlange ervaring in industriële elektriciteit de partner die uw bedrijfszekerheid garandeert.


Elektriciteit die met uw bedrijf meegroeit

Bij Elektro Van den Plas uit Malle hebben we immers jarenlange ervaring in elektriciteitswerken voor industrie. We weten waarop te letten om de elektriciteitsvoorziening doeltreffend en functioneel te houden en ook de nodige uitbreidingsmogelijkheden te voorzien voor een mogelijk toekomstige groei. Zo groeit uw elektriciteitsnetwerk mee met uw bedrijf.


Industriële elektriciteit van a tot z

Nieuwe elektriciteit leggen, technische lichtarmaturen of zwaardere stroomvoorzieningen plaatsen of een dringende interventie om stroompanne of kortsluiting te verhelpen, bij Elektro Van den Plas zijn we snel ter plaatse voor alle elektriciteitswerken aan uw industriebouw.

Vermijd onnodige risico’s en contacteer een vakman met ervaring

Ons werkterrein verspreid zich grotendeels over de Kempen (Malle, Turnhout, Balen, enzovoort) en de rest van de provincie Antwerpen (Antwerpen, Mechelen, Kontich, enzovoort), maar enkele grote werken hebben wij ook al in de provincies Oost-Vlaanderen en Limburg verwezenlijkt.

Wij komen altijd ter plaatse om uw huidige installatie te bekijken en een gepast en vrijblijvend prijsvoorstel op maat te voorzien. Vraag ook naar onze referenties en laat onze klanten aan het woord over onze service!

Contacteer ons voor al uw elektriciteitsvragen.